طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا

۱۰ پیش‌بینی از آینده بازارها و بورس

۱۰ پیش‌بینی از آینده بازارها و بورس در هفته اخیر بازدهی همه بازارها منفی بود و در این میان طلا پیشتاز همه بازارها بیشترین بازدهی منفی را ثبت کرد. اما در ادامه برای بازارها چه روندی پیش‌بینی می‌شود؟
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 05
کد خبر: ۷۹۷۳۶

به گزارش راهبرد معاصر در هفته اخیر بازدهی همه بازارها منفی بود و در این میان طلا پیشتاز همه بازارها بیشترین بازدهی منفی را ثبت کرد. اما در ادامه برای بازارها چه روندی پیش‌بینی می‌شود؟

سهراب اشرفی، کارشناس بازار ارز: روز پنجشنبه که مشخص شد اقدامات سه کشور در آژانس به نتیجه نرسیده، قیمت دلار همان روز قدری کاهشی شد و حتی برای ساعاتی وارد کانال ۲۴ هزار تومانی شد. احتمالا این تاثیر در ابتدای بازار این هفته نیز ادامه یابد.

ابراهیم محمدولی، رئیس اتحادیه طلای تهران: پیش‌بینی می‌شود در روزهای پایان سال قیمت دلار اندکی نوسان افزایشی داشته باشد که قیمت طلا را هم اندکی گران می‌کند.

میترا تاتاری، کارشناس بازارهالی مالی: با توجه به کاهش سطح انتظارات تورمی به نظر می‌رسد در مقاطعی حتی دلار تا ۲۲۴۰۰ تومان و سکه  تا ۸٫۵ میلیون تومان ارزان شود اما این کاهش قیمت پایدار نخواهد بود.

پیمان حدادی، کارشناس بازار سهام: به نظرم دو هفته آخر معاملات امسال روند شاخص کل مثبت است. زیرا تامین مالی دولت از سمت عرضه اوراق بدهی انجام شده و شدت فروش این اوراق در هفته بعد کاهش پیدا می‌کند و این موضوع باعث افزایش حجم معاملات می‌شود. از طرفی نیز با ورود صندوق‌های با درآمد ثابت به خرید سهام پول به بازار سهام تزریق می‌شود و قیمت سهم‌ها نیز به منطقه جذابی رسیده است.

ایمان رئیسی، کارشناس بازار سرمایه: شاخص کل بازار سهام به سمت کف قبلی خود و حمایت یک میلیون و ۱۳۰ هزار واحد حرکت می‌کند و آن محدوده مهم‌ترین حمایت بازار سهام محسوب می‌شود و روند بورس فردا نیز نزولی و فرسایشی می‌دانم.

مهدی سماواتی، کارشناس بازار سهام: با توجه به شرایط فعلی بازار سهام احتمالا بهار خوبی در انتظار سهامداران باشد.

محمد مهدی عشریه، کارشناس بازار سهام:تا زمانی که تصمیمات شبانه برای بورس گرفته می‌شود و بازار سهام بازاری آزاد نیست وضعیت فرسایشی بورس ادامه دارد.

حمیدرضا فرهادی، کارشناس بازار سهام: بازار سهام در شرایط خوبی قرار ندارد و حجم و ارزش معاملات نیز به شدت کاهش پیدا کرده و فعلا چشم‌انداز بازار سهام در کوتاه‌مدت و میان‌مدت نزولی است.

سعید ابراهیمی، کارشناس بازار سهام: بازیگر اصلی بازار اعتماد مردم را از بین برده است. بازیگران بزرگ باید وارد بازار شوند و از بازار حمایت کنند. اگر دولت از بازار حمایت کند ممکن است اعتماد به بازار برگردد و پول‌های راکد وارد بازار شود. نتیجه این عمل کاهش ریسک موجود در فضای بازار می‌شود و روند بازار را متعادل می‌کند.

محمد مهدی ناسوتی فرد، کارشناس بازار سرمایه: مصوبات اخیر سازمان به معنی دخالت در روند بازار نیست، از طرف دیگر با توجه رشد نرخ بهره و ارز همچنین قیمت‌های ارزنده سهام باید گفت که بورس در شرایط ایده آلی برای سرمایه گذاری قرار دارد.

 

تجارت نیوز

کلمات کلیدی: بورس بازار ارز
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار